DAMNATION ARMY

DAMNATION ARMY

Dacă deschideți link-ul de mai sus, puteți citi, printre atâtea altele, un comentariu inspirat de cartea dlui Gabriel Andreescu, L-AM URÂT PE CEAUȘESCU – Ani, oameni, disidență, apărut în revista TIMPUL.

Anunțuri

Etichete: , , , , , , ,

4 răspunsuri to “DAMNATION ARMY”

 1. elector Says:

  Cand un fost disident ii numeste pe C.V Tudor si pe Ion Cristoiu „titani ai anticomunismului” inseamna ca ceva e putred in Romania.

 2. Liviu Antonesei Says:

  @) Dorin Tudoran

  A, multumiri pentru propaganda, mon cher!

 3. Dorin Tudoran Says:

  @elector

  Chiar n-ati simtit ironia din acel „titani ai anticomunismului de la origini pana in prezent”?
  Interesant.

  ceva este putred in Romania, dar nu ce credeti dvs.

  Cele bune.

 4. Forumul de la Neptun Says:

  Pot intelege de ce Gabriel Andreescu este asa discret in opinia publica ( cel putin in ultimii ani, istoria recenta de dupa 1989, intr-adevar, are si furtuni in ceea ce-l priveste…), atat timp cat nu credea ca in USR se putea spune si adevarul transant.
  E necesar un minim de incredere…
  Peste ani, schimbandu-se rolurile, stiu ca era de partea celor care doreau ca serviciile secrete sa se deschida spre societate. Cred ca era acum cca. 4 ani, se organizasera, deschis, niste intalniri intre servicii si ONG-uri, „patriotii” racneau ca ca se atenteaza la „morala ” publica….
  Nici societatea nu mai avea incredere….

  „Societatea civila” nu a reusit sa inchege un lant uman care sa inconjoare Parlamentul pe teme anti / …… A reusit ulterior MISA….

  M-a socat ca in cazul dvs. au spus adevarul Laurentiu Fulga @ co si nu cei care terorizeaza inca spatiu public cu bombele lor „vatuite”, ca sa parafrazez un coleg de blog ( se poate spune asa ? ) ! Retin ca si in cazul lui Paul Goma, Novicov a fost de partea lui, Tismaneanu-tatal si Radu Florian erau „de centru”, in schimb, „ai nostrii”, ca brazii….

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: