LICITAŢII

Ce se mai scoate astăzi la licitaţie? Cine vinde? Cine cumpără?

“Anunt in exclusivitate ca scot la licitatie adevarul despre mineriada din iunie 1990. Mai exact, voi scoate la licitatie probele zdrobitoare pe care le am din perioada 13-15 iunie 1990. Este vorba despre multe inregistrari audio si video, plus niste documente. Dupa ce se va afla adevarul, o sa va uitati cu alti ochi la liderii politici ai acelei perioade, lideri politici care braveaza astazi si joaca rolul de persoane morale. O sa aflati cine au fost cei care au batut oamenii pe strada, cine a spart sediile partidelor istorice, cine a spart Liga Studentilor. In prezent, astia sunt politicieni cunoscuti si oameni de afaceri cu foarte multi bani. Am casete care dovedesc ca marele academician Razvan Theodorescu, marele om moral, a batut, torturat si mutilat studenti in subsolurile Televiziunii Romane. Sunt oameni inregistrati atunci, audio si video, batuti in ultimul hal, schiloditi, care povestesc ce le-a facut marele academician Razvan Theodorescu in subsoluri”Miron Cozma

Aşadar, cunoscuta fecioară violată de mineri scoate la vânzare însângerata-i rufărie de corp.

Bine am ajuns – nu se poate afla mai nimic dintre cele ce au zguduit ţara începând cu decembrie 1989, dar se scoate la licitaţie adevărul gol-goluţ despre mineriada din 1990.

Sunt curios  – cine şi cât va plăti să cumpere adevărul pus la vânzare de Miron Cozma şi ce va face cu el; cu adevărul cumpărat de la Miron Cozma? Cine dă mai mult pe adevăr?

Şi tot curios sunt – când se va autosesiza Parchetul şi-l va lua la întrebări pe cel ce doseşte, de două decenii, adevărul despre mineriada din 1990?

Titlul anului – Scot la licitaţie adevărul!

Anunțuri

25 răspunsuri to “LICITAŢII”

 1. Ioan Costea Says:

  Pai, 13-15 iunie 1990 sunt zilele in care speranta a fost lovita in moalele capului. De-atunci nu prea mai suntem normali. Acum, cand ma gandesc, cred ca mineriada a stricat implacabil – nu stiu daca iremediabil, sa fie oare pentru un timp? – sansa acestui popor. Atunci s-a instaurat Raul, iar coruptiei latite de azi nu credeti ca mineriada i-a deschis calea?! Asa ca tribulatiile lui Miron Cozma nu-mi spun mie nimic. Eventual niste acte aspre de judecata.

 2. Dorin Tudoran Says:

  @ Ioan Costea

  Binenteles ca i-a deschis calea. Instigare la razboi civil+santaj = coruptie. Doar una din retete, coruptia avand, din pacate, multiple retete…

 3. Liviu Antonesei Says:

  @) Dorin Tudoran

  Nu vazusem asta, ca am fost la ore. Multumesc. Incredibil! Cind vezi sa ceva, ramii cam mut! Daca imi revine vocea, revin si eu!

 4. Dorin Tudoran Says:

  @ Liviu Antonesei

  Decat sa cumperi locul acela de care vorbeai asta-vara, cumpara adevarul mineriadei din 1990. Ai tot timpul, fiindca Parchetul nu are de gand sa faca nimic impotriva cuiva care se autodenunta ca detinator de informatii necesare actului de justitie…

 5. Hantzy Says:

  Wow! Asta e de CNN No Comments!

 6. Virgil Says:

  Domnule Tudoran

  Sunt de acord cu ceea spunea antevorbitorul Ioan Costea. Insa mai trebuie sa adugam ceva si anume Ca IonIliescu si toate clonele si de ce nu reziduurile epoci comuniste au ramas la putere datorita romanilor. Spre deosebire de 1945-1948 cand comunismul ne-a fost impus de forta tancurilor sovietice in 1989/1990 ne-am ales singuri acest mod de viata. Ata pentrui ca in realitate la nivel social comunismul a invins (si pe un fond al latinitati si turcismului nostru)

  Cat priveste Cosma. In orice alta tara acest individ ar fi fost condamnat pe viata fara posibilitate de gratiere. M-a nedumenrit prezenta lui Razvan Theodorescu in PSD dar nu cred o iota din ce spune Cosma. Insa si daca este adevarat este de datoria societatii civile sa-l puna pe acest om la stalpul infamiei.

  • Ioan Costea Says:

   Multumesc! E adevarat, Ilici si altii s-au cocotat sus si datorita romanilor, dar tocmai dupa confiscarile din decembrie 89 si iunie 90. Iar romanii au iesit ei, dar vezi ca puterea avea argumente „zdrobitoare”?, cum zice Huila Sa.

 7. Dorin Tudoran Says:

  @ Virgil

  Pe mine nu m-a nedumerit prezenta lui RT in PSD. M-a nedumerit – si nu o singura data – ce a facut… Fireste, nu ma refer la cele de care il acuza MC… Ma refer la altele; la multe altele…

  Dar, fiecare cu optiunile sale.

 8. neamtu tiganu Says:

  Noi bautorii spunem „adevaru-i doar in vin”, sensu acestei vorbe nu e, cum crede unu sau altu, ca la betie omu spune adevaru, ci ca doar la betie omu vorbeste despre ADEVAR. Pt. ca adevaru NU EXISTA, fiecare are adevaru lui, filtru fiecaruia lasa sa treaca numai anumite raze gama sau ultraviolete si se formeaza astfel un adevar individual.

  P.S Nu ca sunt dastapt?

 9. Florin Iaru Says:

  Dragă Dorin
  Nu contează de unde vine adevărul, dacă vine. (Domnul Goe: De ce nu vine? Eu vreau să vie!)
  Hai să relatez şi eu ce-am văzut.
  Eram internat la Cantacuzino, făcusem o comă pe 6 iunie. Prietenul meu Călin Angelescu îmi adusese în rezervă un televizor „Sport” cu care vedeam Campionatul Mondial de Fotbal. Inutil să spun cît de plicticoasă e viaţa de spital. Numai aşa se explică faptul că, pe 13, pe la 7 sau 8 dimineaţa, la emisiunea de ştiri, am văzut cum fuseseră săltaţi ultimii corturari din Piaţa Universităţii. Evenimentul se produsese pe la 5, cînd se îmbina ziua cu noaptea, de aia imaginile erau cam întunecate. Violenţa Poliţiei – te asigur, nejustificată, exacerbată – a fost uimitoare şi revoltătoare. De aia a ieşit lumea cîteva ore mai tîrziu, pentru că bucureştenii au văzut cum fuseseră bătuţi adormiţii de pe pajiştea Teatrului Naţional. Asta ca să lămurim cum de a ieşit lumea în stradă. Ceea ce e uimitor e că Poliţia a chemat televiziunea în zori, iar televiziunea a dat imaginile crude…

 10. Liviu Antonesei Says:

  @) Dorin Tudoran, Alii

  Astept cu nerabdare ca Parchetul sa reactioneze la autodenuntul lui Miron Cozma! Da, asa e, omul se lauda ca tine ascunse probe necesare efectuarii unor acte de Justitie. Bun, ca el e un prost e una, dar ca parchetarii risca sa se dovedeasca aidoma e altul!

 11. lucian burjuiul Says:

  Ei bine, sa speram ca ia un pret bun si nu pastreaza din amanunte. Ca poate nu se intelege omu’ la pret cu cumparatorul si mai cenzureaza din informatie, mai uita vreun nume, vreo data, vreun cucui, o vanataie, o bataie…
  Si apoi trebuie sa fie evident ca cel care va cumpara materialul il va tine ca pe-o investitie sa-i mai creasca pretul. Daca imobiliarele merg asa prost trebuie investiti banii in ceva… Nici nu trebuie tinut materialul prea mult la dospit ca e posibil sa se prapadeasca santajabilii… sau poate da saracia peste ei… ca peste noi ceilalti a dat deja.

 12. Maria R. Says:

  Justitia romana nu cunoaste notiunea de „autodenunt”si”autosesizare”.Justia romana cunoaste doar modul de a faulta normele de drept.

 13. Vasile Gogea Says:

  Nu „licitatie”, CITATIE ar trebui pentru acest brigand al Romaniei din anii ’90!
  Nu sper nimic si nu „disper” ceva!
  Am fost in Piata Universitatii in noaptea de 12/13 iunie: scenele de acolo sunt „suprarealiste”!
  Armata era pe pozitii in fata „Cercului militar”, la „Dalles” dar, probabil si in alte locuri…
  De ce nu se „crceteaza” „ordinele” de „eliberare din functie” si cele de „inaintare in grad” din luna iunie 1990?

  Conteaza de „unde vine adevarul”! Doar cineva care nu s-a confruntat cu minciuna poate spune asa ceva!

  Regret ca ma simt, orecumva silit, sa mai „corectez” asemenea „fraze”.
  Pentru „incorectitudini” „gramaticale” mult mai marunte „unii” au platit cu viata!

  E greu sa raspunzi „elegant”, sau „corect politic” la o actiune de o violenta extrema (fizica), care nu mai e „asumata” de „academicienii” c are au comandat-o.

  Cu toata tandretea.

 14. Vasile Gogea Says:

  Dupa cum se poate observa, nu ma raportez la alte relatari „de la fata locului”: eram, atunci, cam ca personajul aviatorului mort in Mediterana, sau desert, incercind sa salvez o „planete lointaine”.

 15. Florin Iaru Says:

  Vasile, nu 12-13, că în noaptea aia a fost linişte, ci 13-14.

 16. licitatii Says:

  da corect, 13-14

 17. licitatii Says:

  “autodenunt” ”autosesizare”??? Dar avem FISC???? Exista asa ceva in romania?

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: