GENERALUL-LOCOTENENT IULIAN VLAD ESTE DIN CE ÎN CE MAI NEMULȚUMIT DE ACTIVITATEA GENERALILOR ALEXIE, BORDEA ȘI DĂNESCU…

GENERALUL-LOCOTENENT IULIAN VLAD ESTE DIN CE ÎN CE MAI NEMULȚUMIT DE ACTIVITATEA GENERALILOR ALEXIE, BORDEA ȘI DĂNESCU…

Dacă deschizi link-ul de mai sus, poți să vezi cum Generalul-locotenent Iulian Vlad este din ce în ce mai nemulțumit de munca diviziilor/unităților militare conduse de generalii Alexie, Bordea și Dănescu. Socotește singur dacă avea ori nu dreptate.

Anunțuri

9 răspunsuri to “GENERALUL-LOCOTENENT IULIAN VLAD ESTE DIN CE ÎN CE MAI NEMULȚUMIT DE ACTIVITATEA GENERALILOR ALEXIE, BORDEA ȘI DĂNESCU…”

 1. vasgar Says:

  aoleu! ce fiinte agitate erau securistii.
  le-ai stricat rau linistea, i-ai deranjat mult. Iulian Vlad aproape ca facea crize de isterie. e si amuzant de la un punct incolo 🙂

 2. virgil Says:

  Intrebare.

  Danescu nu era acel individ care la un moment dat a fost seful politiei capitalei si a sfarsit prin a fi sef de post in timpul mandatului lui Emil Constantinescu.

  Parca imi spune ceva numele lui .

  acu stau si „filozofez” nu cumva am avut noroc ca de la un anumit nivel incolo toti sefii organelor represive erau cam prostovani ? (facuti la apelul bocancilor asa si cum ceausescu am inteles ca a fost chiar general al armatei romane )

  • Dorin Tudoran Says:

   @ virgil

   Nu cred ca erau una si aceeasi persona. Gheorghe Danescu, in momentul plecarii mele din Romania era consilierul principal al lui N. Ceausescu pentru probleme de securitate a statului. Cel putin asta mi-a spus cand am fost pus fata in fata cu el inainte de a pleca din Romania… Mai era un altul, parca, Alexandru Danescu…

 3. PETITparis Says:

  AMIGO,,,,,,,??????BON!!!!!!!!!!!!??????????!
  A+

 4. Forumul de la Neptun Says:

  Extind ceea ce scriam anterior, e drept, nefocalizat, despre binomul desteptaciune – prostie. Inteligenta ne-limitata de reguli in societate devine abisala si cu accente totalitare. Un prim conflict major pe aceasta directie a intervenit in Romania odata cu blocajul determinat de sintagma Mentalitatea Mihai Botez vs. Omul Mihai Botez. Atat timp cat “mentalitatea “ este captiva social ideologiilor abisale ( care se alearga singure, ca strategie continua de crestere a complexitatii ), orice ar incerca OMUL constructiv, devine suspect….

  N-ar trebui sa avem Servicii de Informatii ci Servicii de Inteligenta….

 5. victor L Says:

  Normala desfasurarea de forte: peste vreo 4 luni incepea al nu-stiu-citelea congres pcr. Inamicii trebuiau anihilati prin toate mijloacele.

  (Se muncea cu spor in toate pe atunci. Imi amintesc ca faceam haz pentru faptul ca Congresul cu aplauzele lui prelungite si de neam prost, s- terminat inainte de data programata. Tovarasii vorbeau chiar mai repede decit isi propuneau.)

 6. Liviu Antonesei Says:

  @) Virgil, Dorin Tudoran

  Corect! In „internele” Romaniei, au fost mai multi Danescu!

 7. Liviu Antonesei Says:

  @) Virgil, DT

  Ba chiar am putea ortografia Da-n Escu!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: