CE GĂSEȘTE GENERAL-LOCOTENENT ARISTOTEL STAMATOIU COTROBĂIND PRIN APARTAMENTUL „ELEMENTULUI”

CE GĂSEȘTE GENERAL-LOCOTENENT ARISTOTEL STAMATOIU COTROBĂIND PRIN APARTAMENTUL „ELEMENTULUI „

Dacă deschizi link-ul de mai sus, poti vedea mai multe lucruri.

Primul – la 23 noiembrie 1984, Iulian Vlad nu mai era General-locotenent, Ministru Secretar de Stat. Devenise deja General-colonel și Adjunct al Ministrului de Interne.

Al doilea  – ce găsește  Secretarul de Stat Aristotel Stamatoiu (General-locotenent), violând domiciliul celui pe care îl numește “element”.

Al treilea  – poți să te convingi cât de grijuliu era Aristotel Stamatoiu ca nu cumva, exploatând materialul cu neatenție, cei din subordinea lui Iulian Vlad să deconspire sursa/călăuza ce l-a ajutatsă intre în apartamentul „elementului” și să-i ofere un tur al bibliotecii din apartament.

Al patrulea – cum Aristotel Stamatoiu, trăind în lumea prea deselor și halucinantelor sale conspirații, este convins că Dicționarul explicativ al limbii române (DEX) se înșeală – nu se scrie deconspirare, crede acest Aristotel, ci desconspirare

Dacă vreți să aflați mai multe despre gingașul Aristotel Stamatoiu, deschideți link-uri precum acesta: http://mariusmioc.wordpress.com/2009/02/02/misterul-celor-40-de-cadavre/

***

Știu astăzi cine a fost sursa/călăuza lui Aristotel Stamatoiu. Temporar, i-am dat și un nume de cod, ca să nu se simtă rezervist – Platon Pârțulescu. Peste o vreme, o să-i dau și numele real.

 

 

 

Anunțuri

14 răspunsuri to “CE GĂSEȘTE GENERAL-LOCOTENENT ARISTOTEL STAMATOIU COTROBĂIND PRIN APARTAMENTUL „ELEMENTULUI””

 1. victor L Says:

  Cum pe 22 noiembrie s-au „incheiat lucrarile” celui de-al XIII-lea Congres, inaintarile in grad se facusera.
  Si se raporta, in cinstea lucrarilor, o actiune curajoasa, o descindere in spatele frontului inamic.
  Sursa/calauza era, mai mult ca sigur, un apropiat de-al dvoastra. Dar si de-al lor.
  Si din moment ce Stamatoiu era atit de grijuliu cu anonimatul sursei, ma tem nu doar ca le era pretioasa, ci va era destul de apropiata.

 2. victor L Says:

  Aaa, scuze, de la inceput am constatat ceva, dar am omis sa remarc: scrisul de mina e foarte ingrijit si caligrafic, ceea ce denota, totusi, un respect pentru adversar.

  • Dorin Tudoran Says:

   @ victor L

   Oameni ce stiu ce spun mi-au mentionat ca, in cazurile in care documentele se duceau sus, ametitor de sus, totul era scris de mana!?! Sa nu ramana copii!?! Pai, tot au ramas!?!

   Voi posta si asemenea documente. Ma intreb cat costa munca unui asemenea scrib cu talent de „desen tehnic” ce scria asemenea documente si cat costa, in plus, linistea ca el isi tine gura…

   Cu banii risipiti astfel s-ar fi putut da de mancare unui cartier intreg…

 3. Liviu Antonesei Says:

  @) Dorin Tudoran

  Acum, desigur, orice Aristotel isi merita un Platon, dar m-ai cam pus pe ginduri detectiviste!

 4. neamtu tiganu Says:

  banuiam io ca se-ntimpla ceva de acest gen, da parca..
  Nea Dorine da totusi cum reuseai sa scoti materialele? io aveam un vecin, cetatean strain. Ma-mpretenisem cu iel ca era singuru din bloc care avea calculator, d-ala Sinclair. Cind a plecat pa drumuri europene l-am rugat sa-mi fotocopieze diplomele, ca aveam de gind s-o sterg si zicea lumea ca-i bine sa ai diplomele p-acolo, ca poa gasesti si ceva de munca. la aeroport insa l-au luat la cautat si au vrut sa se uite si-n aparatu foto. Noroc ca pretenu a scos filmu mintenas, care s-a voalat si nu au gasit aia nimic.

  Ma-ntreb ce ar fi fost p-atunci daca ar fi existat Internet, E-mail si d-astea? Sa nu spuneti de China, ca fusei p-acolo si am putut din hotel sa intru prin multe locuri pa Internet, e adevarat ca nu peste tot.

 5. Dorin Tudoran Says:

  @ neamtu tiganu

  Invatasem de la bunicul meu sa dresez porumbei voiajori. Unele mesaje le trimeteam prin porumbei la niste amici din Bucuresti. Pe urma…

  Nu-i asa ca nu ma crezi? Nici altii nu m-au crezut la timpul respectiv. Au facut bine, au facut rau? Nu stiu.

  Ajungem si la trimisul materialelor.

  Sanatate!

 6. Tony Says:

  Si mai vad ca Dorin Tudoran n-a pierdut, intre timp, vremea degeaba. A avansat serios in studierea metrului sau cub de dosare. Deci material pentru un nou blog vechi ar fi.

 7. Forumul de la Neptun Says:

  “ Globalii “ Platon si Aristotel….vs. “ nationalii “ : Lucian Blaga ( anul 2008 in Initiativa D.A. ) , Vasile Conta ( anul 2009….), C.R. Motru ( anul 2010…) si Constantin Noica ( anul 2011 )….Era bine daca la “globali” nu mai veneau Hegel, Heidegger….care au re-adus “filozofia” in treburile publice, o arma in plus pentru “baietii destepti”…Care nu “s-au inventat” in Romania….Nu neg nimicnicia “alor nostrii”…Dar nici nu pot sa ma gandesc ca doar ei sunt nocivi. Mai mult, “ai nostrii” au o oarecare justificare ( exceptand crimele si incalcarile legilor nationale si internationale cu efect juridic in Romania ), avand tot timpul argumentul ca au raspuns la comenzi…La ce “comenzi” insa mai raspunde Occidentul … atat timp cat dupa octombrie 2008, implicand Statul in salvarea economiilor lor, negand astfel baza edificiului cu care au castigat razboiul rece si ulterior au acaparat economiile est-europene, nici macar nu incearca sa gaseasca o iesire logica din situatie…Din contra, aceleasi ratinguri de tara, aceleasi presiuni de eficientizare, de reducere a costurilor, cele prin care economia romaneasca a ajuns cvasitotal dependenta de capitalul strain…Nu negam necesitatea restructurarilor. E normal insa ca acestea sa fie facute de noi, nu sa ne fie impuse…Aici e posibil sa aveti dreptate d-le Tudoran. Probabil nimeni nu ne impune nimic…Elitele Romaniei s-au obisnuit sa execute ordine….

 8. Tony Says:

  Nu stiu cum as mai putea sa le pastrez doar pentru mine de vreme ce ai apucat deja sa le citesti. Iar acum ca blogul e moderat (…) va fi si mai dificil ca anumite comentarii sa fie pastrate (prin auto-cenzura) de catre autori doar pentru ei insisi stiind ca oricum altcineva se va ocupa de treaba asta. Pentru orice blogger (dar in special pentru cei exagerat de sensibili) este infinit mai greu de intretinut un blog moderat decat unul… nemoderat (era sa zic liber), iar experienta poate fi cel putin la fel de traumatizanta. N-as vrea cu niciun chip sa se inteleaga faptul ca facand aceste precizari as anticipa sau prenedita in vreun fel un rol anume pentru mine in acest proces. Nici vorba. Zicea doar, asa in general. Nici macar punere in garda nu pot sa-i zic pentru ca imi imaginez ca intuiesti deja meandrele concretului. Ma astept ca acest mesaj ca si unele dintre cele/altele (im)probabile din viitor fie pastrate doar pentru noi doi si/dar, dupa cum ziceam intr-unul dim mesajele moderate, iti doresc bun revenit in blogosfera si mult succes in noua ta cariera, cea de moderator. Sunt convins ca vei reusi sa ajungi un moderator puternic. Potential exista. Si ma mai astept ca acel prozaic metru cub sa se scurga pe blog intr-o poetica varianta sferica. Cele bune!

  • Dorin Tudoran Says:

   @ Tony

   Le poti posta pe alte bloguri.

   Ca le-am vazut eu sau ca voi vedea si altele pe care vei dori sa le trimiti aici nu e important, crede-ma.

   Am inteles de „data trecuta” si din postari facute despre mine pe alte bloguri cam ce crezi despre mine. Noutati/diagnoze prea mari nu pot apare, asa ca…

 9. mariusmioc Says:

  Domnule Tudoran, la lincul care l-aţi dat doar în treacăt se vorbeşte despre Stamatoiu, prin glasul lui Vadim Tudor. Dar activitatea Aristotelică poate fi admirată din documente originale cînd e vorba de măsurile de compromitere şi izolare luate împotriva unor persoane din judeşul Timiş cu preocupări literare, printre care şi laureata Nobel Herta Muller. Aceste măsuri se raportau „personal tov. general lt. Stamatoiu Aristotel” http://mariusmioc.wordpress.com/2009/10/10/actiunea-de-compromitere-si-riposta-impotriva-herta-muller/

  • Dorin Tudoran Says:

   @ mariusmioc

   Multumesc pentru link.

   Cine putea vorbi mai cu patos si mai entuziasmat despre activitatea „patriotica” a acestui Aristotel decat Vadim?…

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: